به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از بیرجند، علیرضا رحیمی، معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، در جلسه ستاد نظام جامع تبلیغ در مدرسه علمیه سفیران هدایت بیرجند، ضمن تاکید بر لزوم ارتباط بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه با یکدیگر،اظهار کرد: بایستی همکاریهای فی مابین این دو نهاد تکاملی باشند و امکانات نهادهای حوزوی شامل اداره اوقاف، تبلیغات، مرکز مدیریت حوزه های علمیه، و حوزه های خواهران و آموزش و پرورش در اختیار یکدیگر قرار گیرد تا به وسیله ی این امکانات به اهداف عالیه مورد نظر برسیم.
وی با تاکید بر اینکه مکمل یکدیگر بودن حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این زمینه سبب رشد و شکوفایی تربیت اسلامی مبتنی بر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش میشود،تصریح کرد:دلیل این امر آن است که در نهادینه کردن امر تربیت طبق سند تحول بنیادین و با تاکیدات مهم مسئولین والامقام کشوری، همه دستگاه های مرتبط از جمله حوزه های علمیه بایستی به آموزش و پرورش کمک کنند.
معاون پژوهش و برنامهریزی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش با بیان اینکه از عمر تاسیس ستاد همکاریها بیش از ۱۴ سال میگذرد،خاطرنشان کرد: خوشبختانه همکاری بسیار خوبی بین حوزههای علمیه و سازمان آموزش و پرورش وجود دارد.
رحیمی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۳۰ هزار مبلغ به مدارس کشور اعزام شده است،عنوان کرد: این در حالی است که در اولین سال اعزام، تنها ۶ نفر در این زمینه اعزام شدند.
وی با اشاره به این مهم که ما طرح امین را با ۱۰ نفر در کشور شروع کردیم،یادآورشد: در حال حاضر این رقم به بیش از ۴هزار نفر رسیده است که یک افتخار بزرگ است.
معاون پژوهش و برنامهریزی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش از فعالیت ۳ هزار طلبه وظیفه در مدارس کشور خبر داد و افزود: این تعداد از ۵۰۰ نفر در سال ۹۵ شروع شده است.
رحیمی همچنین ضمن اشاره به ماده ۲۸ و جذب طلاب در آموزش و پرورش،ابراز کرد: در حال حاضر طلاب میتوانند با ۸ رشته آموزشی از طریق ماده ۲۸ جذب شوند و این در صورتی است که در ابتدای کار فقط از طریق ۳ کدرشته امکان جذب شدن این عزیزان وجود داشت.
وی با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته بیش از ۸ هزار گفتمان فرهنگیان در سطح کشور برگزار کردیم،بیان کرد: در نیمه شعبان سال پیش نیز اقدام به برگزاری دوره"معارف مهدوی" با همکاری حوزه علمیه نمودیم.
معاون پژوهش و برنامهریزی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش با بیان این مطلب که خراسانجنوبی در حوزههای مختلف حرف اول را می زند،تبیین کرد: ما در کشور۲۱۳مدرسه علوم و معارف اسلامی داریم، که خراسانجنوبی در این زمینه رتبه سوم را دارد و ۱.۶دانشآموزان این استان را به سمت خود جذب کرده است.
رحیمی همچنین با اشاره به اینکه خراسانجنوبی در بحث جذب طلاب وظیفه نیز موفق بوده است،گفت: طی سال جاری در این خصوص نیز شاهد جذب ۶۲ نفر در استان بودهایم.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات مشهود در آموزش و پرورش کشور و همچنین خراسانجنوبی کمبود نیرو است،اظهار داشت: در این استان حدود ۱۰۰ نفر طلبه آموزش دیده وجود دارد که میتواند این نیاز آموزش و پرورش را رفع کند که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.
معاون پژوهش و برنامهریزی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش با تاکید بر توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی در خراسانجنوبی،تصریح کرد: این مدارس خیلی وقتها مبدا ورود دانشاموزان به حوزههای علمیه هستند و در سال جاری،بیش از ۱۲۰ نفر متقاضی ورود به تحصیل در این مدارس در استان بودهاند و این در حالی است که تنها ظرفیت پذیرش ۱۰۰ نفر دانش آموز در این مدارس وجود داشته است.
رحیمی در ادامه افزود: یکی دیگر از مباحثی که با جدیت در خراسانجنوبی پیگیر آن هستیم، بحث توسعه متوازن رشتههای آموزشی در آموزش و پرورش است.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح امین در کشور،اذعان داشت: طرح مذکور یکی از آثار و برکات مهم حوزه علمیه در آموزش و پرورش است و هر کجا که برگزار شده،موفقیت زیاد به همراه داشته است.
رحیمی در پایان ادامه داد:خراسانجنوبی دارای بیش از یک هزار و ۸۰۰ مدرسه است که باید در پشتیبانی از این طرح کمک کنند.
انتهای خبر/۱۴